recent posts

banner image

Review Glamskin Papaya & Grapefruit Mist Moisturizing Gel - A Mist Can Carry on Airplane Cabin

This post written both in English and bahasa. Enjoy!

A black beautiful beauty box from Charis


Hi everyone, this time I'm back with a new product for review, from Charis. So, I think this is called new product because this model is quite in my country Indonesia. Yeah, that perfumed moisturizer in spray packaging. Cute isn't it?



The products that I review this time is: "Glamskin Papaya & Grapefruit Mist Moisturizing Gel"

Its name is long, as well as function. This product I got from beauty box sent by Charis, which is an online shop of the South Korea-based influencer.


This is a brand from Gran Beauty, which is CEO Gran executive was director of marketing at Estee Lauder. Why Gran? Since this product is more important function than branding and packaging. See that name is long and has a lot of function. Yay!




Packaging
If I see from the packaging, I think is very simple. Dominated by the Korean writing, I do not understand other than just the expiration date written on the bottom of the bottle. I like the packaging lid is strong, and is made entirely of plastic so light. Indeed Glamskin Papaya & Grapefruit Mist Moisturizing Gel is designed specifically traveling, because this mist can be brought into the aircraft cabin!



One of my favourite part from Glamskin Papaya & Grapefruit Mist Moisturizing Gel is one side on the box has cute illustration. Such a sweet collaboration!

All is Hangul writing. I don't understand.

Pump is quite strong even made from plastic, and the lip also very stable.

Clear plastic bottle

Scent
Fresh like perfume. At first I think this perfume, it turns out its main function is as a moisturizer. But I love love love really this fragrance, stings but lovely.

Texture

At first I thought that this gel will come out when sprayed fat and bulky ... it was not guys. The pump spraying facial mist as usual, and the texture out pretty smooth.

Result
This result in the my elbow, because this driest parts of my hand. 

Plus:
1. Nice packaging, light but strong
2. Hands-free moisturizer
3. Fresh scent
4. Can be carry on airplane cabin

Minus:
1. No english text on the packaging xoxo

Thank you for reading!

-------------------------------------------------
Indonesian Post

Hai semuanya, kali ini aku balik dengan sebuah produk yang baru untuk di-review

Jadi, barunya ini karena produk model ini setahuku termasuk jarang ya di Indonesia. Iya, pelembab berparfum yang dalam kemasan semprot.

Produk yang aku review kali ini adalah: "Glamskin Papaya & Grapefruit Moisturizing Gel Mist"

Namanya panjang, begitu pula fungsinya. Produk ini aku dapatkan dari beauty box yang dikirim oleh Charis, yaitu sebuah toko online dari Korea Selatan yang berbasiskan influencer. 

Glamskin ini merupakan brand yang ditelorkan oleh Gran Beauty, di mana CEO Gran ini tadinya adalah direktur marketing eksekutif di Estee Lauder. Kenapa Gran? Karena produk ini lebih mementingkan fungsi dibanding branding dan kemasannya. Lihat aja namanya aja udah panjang dan kelihatan banyak banget gunanya. 

Packaging
Kalau aku lihat dari kemasannya, menurutku sangat sederhana. Didominasi oleh tulisan Korea, aku sendiri tidak mengerti selain hanya tanggal kadaluarsa yang tertulis di bawah botol. Yang aku suka kemasannya bertutup kuat, dan terbuat seluruhnya dari plastik sehingga ringan. Memang Glamskin Papaya & Grapefruit Moisturizing Gel Mist ini dirancang khusus travelling, karena mist ini bisa dibawa ke kabin pesawat!

Scent
Wangikkk seperti parfum. Tadinya aku kira ini parfum, ternyata fungsi utamanya adalah sebagai pelembab. Tapi bener aku suka suka suka banget sama wanginya karena segar, memang menyengat tapi karena wanginya enak jadi ngga masalah ya buat aku.

Tekstur
Tadinya aku kira gel ini saat disemprot akan keluar gemuk-gemuk...ternyata tidak pemirsa. Semprotannya seperti facial mist biasa, dan tekstur yang keluar cukup halus. 

Hasil
Ini hasilnya di siku aku, karena bagian ini paling kering deh dari seluruh tanganku.





See you in my next post, please drop comment below so we can know your experience too

Review Glamskin Papaya & Grapefruit Mist Moisturizing Gel - A Mist Can Carry on Airplane Cabin Review Glamskin Papaya & Grapefruit Mist Moisturizing Gel - A Mist Can Carry on Airplane Cabin Reviewed by Innova Carolina on 10:40 AM Rating: 5

1 comment:

  1. ahh produk korea memang bagus ya, tapi produk lokal juga gak kalah bagus..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.